Richard Beets

Richard4ALS

( Lid van team: ALS op de weg )

Holland4ALS is een prachtig evenement. Al sinds editie 1 ben ik betrokken, of bij de organisatie, of als begeleider, of als vertegenwoordiger van Stichting ALS op de weg. 
Als medewerker van ALS op de weg maak ik dagelijks mee wat kwaliteit van leven voor mensen met ALS betekent. Holland4ALS draagt daar voor een heel groot deel aan mee. De opgebrachte gelden worden concreet ingezet voor hulpmiddelen voor mensen met ALS. Een aangepaste bus is daar een mooi voorbeeld van. ALS op de weg heeft inmiddels 14 bussen geschonken gekregen uit gelden van Holland4ALS. Maar ook iPads, sta-op stoelen en andere hulpmiddelen.

Hoe mooi is het om sportief bezig te zijn, samen met je team "door de nacht" - een unieke sportbeleving dus, en geld in te zamelen voor het goede doel.

Doe mee en steun Holland4ALS en dus ook Stichting ALS op de weg voor kwaliteit van leven voor mensen met ALS.
Schrijf je in bij dit team of stel zelf een team samen :-)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.