Holland4ALS 2017

 

OPBRENGST: € 116.840

 

 

 

Holland4ALS 2017 wederom een groot succes!

 

De tweede Holland4ALS heeft 25 en 26 mei plaatsgevonden. 6 teams, ruim 60 sporters hebben in estafette gezwommen, hardgelopen, gefietst en gekanood. De start in Groningen (De Papiermolen), via Drachten, Hasselt en Uddel (allemaal wisselplaatsen) naar Soest.

Beide dagen waren zonovergoten en behalve wat kleine blessures is iedereen veilig in Soest aangekomen, waar nog door iedere sporter 5 km op de Eem gevaren moest worden.

Het waren twee fantastische dagen, heel veel inspanning, heel veel steun en vrijwilligers, veel sponsoren (bedrijven) en initiatieven, zoals Cool4ALS en Dance4ALS (met meer dan 1000 betrokken mensen en niet te vergeten kinderen).

Eenmaal bij VVZ werden de teams binnen gehaald en gehuldigd. Diverse sprekers waaronder ook de burgemeester Rob Metz spraken hun waardering uit over wat er bereikt is. De daadkracht van iedereen wat tot dit grote succes heeft geleid. Bij VVZ stond ook een nieuwe (ZoalsJan-)bus, die werd uitgereikt aan een ALS-patiënt uit Spakenburg.

De organisatie van Holland4ALS en het bestuur van ZoalsJan waren en zijn zo blij met alle support, met de sponsoren, de deelnemers, de vrijwilligers, de (wissel)plaatsen, kortom te veel op te noemen.

Daarom dank, dank en dank aan iedereen.

Tot volgend jaar!

 

Bestel nu het fotoboek Holland4ALS!

 

Het Holland4ALS fotoboek 2017 is nog steeds verkrijgbaar! Een schitterend verslag van 80 pagina’s, met vele foto’s van alle deelnemers.

KLIK HIER VOOR MEER INFO EN BESTELLEN

 

 

Deze teams gingen de strijd aan

 

 

Sfeerimpressie

 

 

 

Holland4ALS 2017 partners

 

Jan Accounts - Gouden sponsor

JAN© zorgt dat ondernemers hun zaken op orde hebben op allerlei gebieden: administratie, belastingen, personeel, salarissen, recht, overname en pensioen. En JAN© gaat verder. Hij helpt ondernemers ook om hun doelen te bereiken.

Het beste uit je onderneming én uit jezelf halen, dat is wat ondernemers willen. Bezig zijn met die dingen waar ze ondernemer voor zijn geworden. JAN© helpt dat doel te bereiken. Natuurlijk door te zorgen dat al het cijferwerk op orde is, maar nog meer als bijrijder. JAN© zit niet achter het stuur, maar begeleidt ondernemers op hun weg, ook wanneer deze hobbelig is. Een bijrijder is er altijd en kun je vertrouwen.

Stichting Zonnegloren - Zilveren sponsor

Stichting Zonnegloren wil de gezondheidszorg in de regio Eemland bevorderen in de ruimste zin van het woord. Alles wat met bewegen en sport te maken heeft, maar ook een voedselbank, een educatieve organisatie of sporters die zich inzetten voor een goed medisch doel.

De Kleine Melm - Bronzen sponsor

De Kleine Melm steunt Holland4ALS omdat het een prachtig initiatief is. Wij voelen ons betrokken door de persoonlijke relatie met Jan Jager en zijn gezin en het doel van de stichting. Wij dragen daarom het initiatief Holland4ALS en de stichting ZOALSJAN een warm hart toe.

 

ABOG Vastgoed - Bronzen sponsor

ABOG Vastgoed is een bedrijf dat zich richt op beleggingen in commercieel vastgoed.

ABOG Vastgoed heeft een specifieke visie op vastgoedbeleggingen in Nederland. Namelijk: “een huurder moet een goede boterham kunnen verdienen in het pand van waaruit hij werkt.”

Twinfield - Bronzen sponsor

Twinfield is de krachtige, online boekhoudsoftware van Wolters Kluwer in Europa. Met meer dan 300 softwarekoppelingen is Twinfield het kloppend hart van de productiestraat van accountants en administratiekantoren, zoals JAN© Accountants & Belastingadviseurs B.V. Hierdoor kunnen accountants en ondernemers eenvoudig samenwerken in de cloud en de verwerking van boekhoudingen vrijwel volledig automatiseren. Voor Wolters Kluwer is de veiligheid van data van het allergrootste belang: data wordt daarom alleen in Europa opgeslagen. Met de Twinfield boekhoudsoftware, de gratis bankkoppelingen en alle krachtige geautomatiseerde werkprocessen houden accountants tijd over voor advisering en aquisitie. Veilig, snel en gemakkelijk online samenwerken.

Leolux Nederland BV - Bronzen sponsor

 

Ook dit jaar is er weer een mooie loterij verbonden aan Holland4ALS. De teams kunnen extra gelden ophalen door loten te verkopen. Dat gebeurt dit jaar online! Leolux Nederland BV heeft een van de hoofdprijzen beschikbaar gesteld, een echt design icoon, de Pallone Paradise t.w.v. €1.295.

 

Holland4ALS Editie 2016   Holland4ALS Editie 2018   Holland4ALS Editie 2019