Inschrijven

Holland4ALS wordt verplaatst naar 16/17 oktober 2021

De 5e editie van Holland4ALS is verplaatst naar het weekend van 16/17 oktober. Het evenement stond gepland in het weekend van 3/4 juli 2021, maar de noordelijke veiligheidsregio kan op dit moment geen uitsluitsel geven over het verlenen van een vergunning op korte termijn. Wij vinden het risico te groot dat we vlak voor het evenement geen toestemming krijgen. Wij hebben er daarom voor gekozen om het evenement te verplaatsen naar oktober. De verwachting is dat we in het najaar alle ruimte hebben om Holland4ALS op de 'oude' manier te kunnen organiseren. 

Je kunt je team aanmelden via de website of contact met ons opnemen als je vragen hebt. Doe mee en steun ALS patiënten en hun families!

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De roep om het evenement in de oorspronkelijke, vertrouwde vorm te organiseren is groot! Daar hebben we naar geluisterd... de 5e editie van Holland4ALS staat gepland voor het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021!

 

Tijdens Holland4ALS zet jij jouw spieren in om andere mensen te helpen die de controle over hun eigen spieren verliezen. Elk team legt 330 kilometer af van Groningen naar Soest. Het parcours wordt binnen 24 uur in estafette-vrom overbrugd in vier verschillende disicplines; kanoën, zwemmen, fietsen en hardlopen.

 

                              

Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 sporters, ondersteund door een eigen team van begeleiders. Per persoon moet je per onderdeel een bepaald aantal kilometer afleggen. Voor een team met 10 deelnemers zal je deze afstanden moeten afleggen:

Team van 10 personen:

  • Kanoën: 2,5 km per persoon
  • Zwemmen: 500 meter per persoon
  • Fietsen: 90 km per persoon
  • Hardlopen: 12 km per persoon

Heb je meer of minder deelnemers in je team, dan zullen de afstanden voor hardlopen iets verschillen.

 

De inschrijving voor een team is €545.