Inzamelactie - Boxen en BUFF

B&B
Donaties zijn de weg maar het stoppen van deze verschikkelijke ziekte. We streven ernaar om zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor ALS. Om deze reden hebben we verschillende boxen en een BUFF (B&B) gecreëerd die de deelnemers kunnen verkopen. Een deel van opbrengsten van deze actie tellen als donatiegeld voor het goede doel!
De boxen die worden aangeboden zijn: 

Bierbox: €25,-
- Twee speciaalbiertjes
- Borrelnootjes
- Verrassing

Thuisbioscoop box: €25,-
- Pathé thuis film
- Twee drankjes
- Popcorn
- Verrassing.

De helft van de opbrengsten van de boxen gaan naar het goede doel ALS. 

 

BUFF: €10,-
Limited edtion Holland4ALS BUFF.

€7 van elke verkochte BUFF gaat naar het goede doel ALS.
(Binnenkort volgt nog meer informatie over deze actie)

De organisatie koopt de boxen en de BUFFS in. De inkoopprijzen krijgt de organisatie terug. De organisatie verdient hier dus niks aan. 

Ben je niet verbonden aan een team, maar ben je wel geïnteresseerd in de boxen en/of de BUFF? Geen probleem, want de B&B zijn ook verkrijgbaar via de organisatie. Neem contact met ons op om deze te bestellen en dan zorgen wij er uiteraard voor dat jouw bijdrage bij het goede doel terecht komt.

De teams hoeven de boxen en de BUFF niet eerst bij ons in te kopen. Er is dus geen enkel inkooprisico voor de teams. De teams kunnen de bestelde producten de week voor het evenement afhalen bij de organisatie (hier zal later meer informatie over komen).

Wij hopen dat jij je door middel van deze actie wilt inzetten voor ALS! Samen naar een toekomst zonder ALS. We hebben geen tijd te verliezen!